skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Wil je er even tussenuit? Lekker het kampeergevoel opsnuiven, maar heb je geen caravan of tent? Of hou je gewoon van lekker makkelijk. Dit ruime volledig ingerichte chalet van 10,5 bij 3,5 meter staat midden op de camping en is te huren voor een zeer vriendelijke prijs! Hierdoor hoef je niks van de Dapperhof sfeer te missen! Hij is geschikt voor 4 personen. (2 slaapkamers). Maar er is genoeg ruimte voor een bijzettent of een babybed. Uiteraard met eigen sanitair, flat screen televisie en ruime woonkamer en volledig ingerichte keuken. Dit Chalet heeft meerdere upgrades gehad. Zo is de douche al eens volledig vernieuwd en is er een boxspring in geplaatst en een grote horeca parasol voor voldoende schaduw. Nergens anders vindt je een chalet dichter bij de kern van Haamstede dan deze! Huisdieren en/of binnen roken zijn/is niet toegestaan.

Het is bij ons mogelijk om hiernaast op deze pagina direct online te reserveren voor chalet de Meeuw. U vult de aankomst en vertrekdatum in door deze te selecteren in de kalender, indien de data nog beschikbaar is dan is deze groen gekleurd. Daarna kunt u aangeven uit hoeveel personen uw gezelschap bestaat en onder het tabblad ‘artikelen’ kunt u aangeven of u een hond meeneemt. U kunt dan gelijk zien hoeveel de reservering in totaal gaat kosten (en of u korting ontvangt). Druk daarna op de ‘volgende’ knop en vul uw gegevens in. Pas na het bevestigen wordt er een mail met de aanvraag naar onze receptie gestuurd, deze wordt dan nagekeken, nadat deze door ons geaccepteerd wordt ontvangt u een mail met de bevestiging.

Lukt het niet, dan kunt u uw boeking altijd per telefoon door geven door te bellen met 0111-651608 of te mailen naar info@campingdapperhof.nl.

Hieronder kunt u eventueel de inventarisatielijst van Chalet de meeuw in PDF formaat openen door op de knop ‘downloaden’ te klikken.

Graag zien we uw boeking tegemoet!

Korting? Vul een periode in en zie het direct bij de kosten specificatie!

 

Back To Top