skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Beide campings liggen aan de Dapperweg in Burgh-Haamstede,

Vertrouw niet blind op uw navigatie! Het gebeurd vaak, dat mensen met hun caravan of camper door het centrum gestuurd worden met alle gevolgen van dien. Dit gebeurd helaas ook bij speciale camper navigatie, Tomtom’s en vaste, in de auto geïnstalleerde navigatie. Rij daarom altijd via industrieterrein “de Roterij”

Adres Camping Dapperhof; Dapperweg 15, 4328 BA in Burgh-Haamstede

Adres Camping Weideveld; Dapperweg 20, 4328 BB in Burgh-Haamstede

 

Voor beide campings gelden de volgende route tips;

vanuit Goes/Middelburg (N57 via de Oosterscheldekering)

neem dan op de 4e rotonde de 3e afslag richting industrieterrein “roterij”, rijdt langs het shell tankstation en ga de eerste rechts na garagebedrijf flikweert. Ga daarna links de Dapperweg op. De Dapperhof komt u dan als eerste tegen aan de rechterzijde, Weideveld iets verder aan de linkerzijde.

vanuit Zierikzee via N57

Neem bij de eerste rotonde van Haamstede de 2e afslag richting industrieterrein “roterij”, rijdt langs het shell tankstation en ga de eerste rechts na garagebedrijf flikweert. Ga daarna links de Dapperweg op. De Dapperhof komt u dan als eerste tegen aan de rechterzijde, Weideveld iets verder aan de linkerzijde.

vanuit Renesse/Scharendijke via N652

Neem bij de eerste rotonde van Haamstede aan het einde van de ‘recreatie verdeelweg’ (N652) de 2e afslag (links) de Serooskerkseweg op. Neem dan bij de eerstvolgende rotonde de 1e afslag richting industrieterrein “roterij”, rijdt langs het shell tankstation en ga de eerste rechts na garagebedrijf flikweert. Ga daarna links de Dapperweg op. De Dapperhof komt u dan als eerste tegen aan de rechterzijde, Weideveld iets verder aan de linkerzijde.

Back To Top