skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Janne, Robbert en de kinderen

Lijdie

Janne, Robbert en de kinderen

Henk, in memoriam

Wij zijn Robbert, Janne-Marij, Toby, Lotus en Jacky Landegent.

Janne-Marij mag graag gewoon ‘Janne’ genoemd worden en sport graag, verder is ze vaak buiten in haar moestuin. Janne heeft meerdere opleidingen en banen in de sociale dienstverlening gehad. Ze voelt mensen daarom goed aan en houd vanzelfsprekend ook van een goed gesprek. Een persoonlijke benadering gegarandeerd! Dat is dan ook wat ze graag doet op onze camping, ook houdt ze het sanitair bij en is ze het directe aanspreekpunt op camping Dapperhof. Verder heeft ze haar draai helemaal gevonden in het runnen van haar voetreflex praktijk. Ze zal u er graag over vertellen!

Robbert is opgeleid in de techniek, is instrumentmaker en werktuigbouwkundige. Hij knutselt dus graag en kan zijn ei prima kwijt op de camping! Hij is daarom ook vooral de man voor het groen onderhoud, de installaties en de vernieuwingen. Hij is de Timmerman, loodgieter, hovenier en elektricien. (En ook de boekhouder). Daarnaast houdt hij graag oude auto’s en motoren op de weg.

De ouders van Janne zijn eigenaar geweest van Camping Duinoord in Westenschouwen, daar heeft Janne haar eerste ervaringen opgedaan in het toerisme. Robbert is geboren in dezelfde straat van de camping. Op de boerderij waar zijn ouders sinds zijn geboorte gestart zijn met camping Weideveld in 1984.

Camping Dapperhof is in 2015 door ons overgenomen. Daarvoor was de camping sinds 1990 bekend onder de naam mini-camping Jonker. De camping is ooit begonnen als boerderij camping. De agrarische activiteiten zijn echter al een tijdje gestaakt. Robbert was tijdens de overname en daarna nog full-time werkzaam bij Philips en Janne-Marij stopte op dat moment met haar werkzaamheden in de zorg. In 2016 zijn we gestart met de verhuur van chalets. Sinds 2018, na het overlijden van Robbert’s vader, Henk Landegent kwamen de werkzaamheden op camping Weideveld en de caravanstalling er ook bij. Daar is Robbert’s moeder, Lijdie Landegent het directe aanspreekpunt voor de boekingen, de receptie en houdt ze het sanitair bij.

In 2019 zijn we ook gestart met verhuur chalets op camping Weideveld. Daarnaast is Janne in 2020 gestart met een voetreflex praktijk aan huis en in datzelfde jaar is Robbert gestopt bij zijn werkgever en zijn de campings en de caravanstalling Robbert’s full-time baan geworden. In 2023 hebben Janne en Robbert camping Weideveld officieel overgenomen, maar Lijdie blijft doorgaan met haar werkzaamheden en blijft het vaste aanspreekpunt van camping Weideveld.

Niet te vergeten zijn onze vaste helpers die er eigenlijk altijd zijn; Jaap en Wil (de zwager en zus van Lijdie) die al jaren een vaste seizoenplaats hebben op Weideveld. en onze vrienden Peter en Ellen die ons veel komen helpen tijdens al hun vakantiedagen!

We hopen jullie snel te kunnen ontvangen op één van de campings!

Back To Top