skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Het is heerlijk Kamperen bij camping Dapperhof. Vrijwel in het centrum van Haamstede waar alle faciliteiten die u nodig hebt voor een prettig verblijf aanwezig zijn, net als de natuur,  veel fiets & wandelroutes en het strand.

De kenmerken van het kampeerterrein zijn; kleinschalig, persoonlijk, ruime kampeerplaatsen waarvan enkele verhard voor de natte perioden of voor campers.

Meeste plaatsen hebben stromend water en afvoer, bij enkele plaatsen is er stromend water binnen 15 meter lopen. Stroom 6a (1380 watt). Gratis Wifi. Sanitair gebouw op maximaal 50 meter afstand.

Het is bij ons mogelijk om onderaan op deze pagina direct online te reserveren voor een kampeerplaats op camping Dapperhof. U vult de aankomst en vertrekdatum in door deze te selecteren in de kalender, indien de data nog beschikbaar is dan is deze groen gekleurd. In sommige periodes dient u minimaal 3 aaneengesloten nachten te reserveren. Daarna kunt u aangeven uit hoeveel personen uw gezelschap bestaat en onder het tabblad ‘artikelen’ kunt u aangeven of u een hond meeneemt. U kunt dan gelijk zien hoeveel de reservering in totaal gaat kosten. Druk daarna op de ‘volgende’ knop en vul uw gegevens in. Pas na het bevestigen wordt er een mail met de aanvraag naar onze receptie gestuurd, deze wordt dan nagekeken, nadat deze door ons geaccepteerd wordt ontvangt u een mail met de bevestiging.

Lukt het niet, dan kunt u uw boeking altijd per telefoon door geven door te bellen met 0111-651608 of te mailen naar info@campingdapperhof.nl.

Graag zien we uw boeking tegemoet!

Dapperhof_speeltuin_klein
Dapperhof oneven kant
Back To Top