skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Omdat het Roodborstje ons zo goed bevalt hebben we in 2022 Chalet de Zwaluw aangeschaft. Het is een 4-persoons Arcabo chalet (Nederlands fabricaat) met luxe lessenaarsdak en CV, de indeling is in spiegelbeeld van chalet het Roodborstje. Met een afmeting van 10,5 bij 4 meter is de Zwaluw lekker ruim en verder is het heel goed geïsoleerd. De kavel is ruim en privé. Het chalet is bijna gelijkvloers met het grasveld geplaatst, er is enkel een klein opstapje nodig om binnen te komen. Het Chalet is stijlvol ingericht met alleen massief houten meubels en heeft twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Elke slaapkamer heeft een ruime kast voor uw kleding. In de keuken vindt u ook ruime een vaatwasser en 4-pitsgasstel en verder alles wat u nodig hebt om een lekkere maaltijd voor te bereiden die u aan de eiken tafel kan nuttigen. De badkamer met Douche, mengkraan, toilet en moderne wastafel is verder helemaal compleet. In de woonkamer staat een twee-zit bankstel en 2 heerlijke lounge-stoelen. De hoekkast met smart tv is vanuit de zithoek goed te zien. Via de ruime schuifpui loopt u zo de zuidelijk gelegen ruime overkapping met extra luxe lounge set in. Uw ontbijtje eet u natuurlijk in het zonnetje aan de tuinset! Bovenaan deze pagina ziet u enkele foto’s. Hiernaast op deze pagina kunt de beschikbaarheid van chalet de Zwaluw controleren en direct online boeken.

Eventueel kunt u een inventarisatielijst van dit chalet in PDF formaat downloaden door op de ‘download’ knop onderaan deze tekst te klikken

Let op: Wij beheren dit chalet, maar het is geplaatst op Camping Weideveld, de mini-camping schuin tegenover de straat. Klik hier voor de website van camping Weideveld. Reserveren van dit chalet kan hiernaast op deze pagina. U kan ook e-mailen naar info@campingdapperhof.nl of bellen met telefoonnummer 0111-651608 zodat wij voor u kunnen reserveren.

Korting? Vul een periode in en zie het direct bij de kosten specificatie!

Back To Top