skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Voetreflex en rouw/trauma verwerking

 

Bij Love Your Feet kunt u terecht voor een speciale voetreflex massage rondom een onderwerp waar u mee vast zit. Een voorbeeld van rouwverwerking kan zijn: het verlies van een dierbare, een scheiding, een ruzie met familie/vrienden, een ongeluk of andere fysieke, mentale of emotionele problemen.

Bij de voetreflex massage rondom rouw verwerking wordt er gekeken naar het proces  waarin u zich bevindt. Er zijn 4 lagen van rouw waar een persoon in kan vastzitten:

1e laag. De focus ligt bij de verbinding. We kijken samen naar hoe we het rouwen kunnen delen vanuit aanraking van de voeten en de liefde die gemist wordt.

2e laag. De focus ligt om te kijken of het gemis toe gegeven kan worden. Het gevoel van tekort maakt dan plaats voor de beleving van pijn en verlies.

3e laag. Er wordt gekeken naar het gevoel van weerstand tegen het gemis. Dit kan zijn depressief gevoel (vluchtgedrag), boosheid (vechtgedrag) of apathie (bevriezingsgedrag)

4e laag. Er wordt gekeken of er een bepaalde lichamelijke klacht is ontstaan door de weerstand van het gemis. Lichamelijke pijn kan een verborgen emotionele pijn zijn. Dit is rouw die niet direct herkenbaar is als rouw.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. U krijgt voor de massage een voetenbadje en een drankje.

Heeft u interesse in deze massage en wilt u een afspraak maken? Dan zie ik u graag in de praktijk van Love Your Feet.

 

Back To Top