skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Voor het seizoen 2021 is er een stoere ruime overkapping van Douglas hout aan Chalet het Roodborstje gebouwd. Aan het eind van de middag kunt u nu heerlijk in de de zon loungen en ’s avonds genieten van de zonsondergang als hij verdwijnt achter de kerktoren van Haamstede. Foto’s volgen!

In de winter van 2021 is ook de douche van Chalet de Meeuw gerenoveerd. Er is een nieuwe kunststof douchebak met een lage instap met de ruime afmetingen van 100x80cm ingekomen. Ook zijn de douchewanden vervangen. En is er een glazen douchedeur in gekomen. Zo ziet alles er weer fris uit en is de Meeuw weer een stukje Luxer geworden!

Voor het seizoen 2020 hebben we een spiksplinternieuw Arcabo chalet aangeschaft voor de verhuur! Het Chalet draagt de naam ‘Roodborstje’. Dit chalet met de respectabele afmetingen van 11x4mtr heeft een lessenaarsdak goede isolatie en heeft daarom een ruime extra luxe beleving. De vaatwasser, CV en de 2 slaapkamers voor elk 2 personen en luxe lounge set buiten maken het plaatje compleet. Hieronder een aantal foto’s van de inrichting, op dit moment worden de laatste dingen gereed gemaakt. Het terras en een overkapping worden deze maand gereed gemaakt! Met de op het westen gerichte schuifpui in de woonkamer heb je een mooi uitzicht naar de ruime kavel en de imposante kerktoren van Haamstede! Het Chalet is geplaatst op camping Weideveld aan de overkant van de straat, maar is in het beheer van Camping Dapperhof. Voor de website van Camping Weideveld; www.campingweideveld.nl

De woonkamer met massief houten Meubels is bijna gereed
Back To Top