skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

De detox voetreflex massage:

Bij Love Your Feet kan je terecht voor een detox voetreflex massage.

De consumptie van zuurvormende voedingsmiddelen is door onze welvaart toegenomen. Men eet en drinkt meer vlees, vis, eieren, kaas, melk, koffie, alcohol en suikers. Daarnaast zijn er vaak veel chemische toevoegingen gecreëerd en zijn er in ons huis en in dagelijkse lichaamsverzorgingsproducten allerlei chemische stoffen gekomen die moeilijk te ontgiften en of af te breken zijn door ons lichaam. De wijzigingen in ons voedingspatroon en ons leefmilieu is een van de oorzaken van het ontstaan van allerlei welvaartziekten.

Als we de seizoen volgen is het aan te raden om  tijdens het najaar en het voorjaar, je lichaam te reinigen van chemische toxines. Deze detox behandeling is daarom een mooie aanvulling voor mensen die zelf een detox kuur of reiniging nemen.

Wij hebben allemaal een bepaalde ph waarde in ons lichaam. Deze ph waarde kan tussen de 1 en 14 zijn. Tijdens de behandeling kunt uw ph waarde laten testen, zodat er gekeken kan worden wat de ph waarde is en of deze meer aandacht nodig heeft, denk aan voeding en/of leefstijl adviezen.

De massage zal gegeven worden met grepen met de handen en er wordt gebruik gemaakt van een kleine cupping. De cupping is een techniek waarbij de huid licht vacuüm getrokken wordt onder de voeten. Daarbij komen er op diepere lagen meer afvalstoffen vrij. De cupping greep zal afgewisseld worden met(ontspanning) grepen met de handen.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. U krijgt voor de massage een voetenbadje en een drankje.

Heb je interesse in deze massage en wil je een afspraak maken dan zie ik je graag in de praktijk van Love Your Feet.

Back To Top