skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

De chakra en aura massage van de nieuwe tijd

Bij Love Your Feet kunt u terecht voor een nieuwetijd chakra en aura  behandeling.

De chakra’s zijn 13 energie wielen die vanuit de voeten gemasseerd worden. Deze chakra punten staan in verbinding met het fysieke en energetische lichaam. Elke chakra is verbonden met verschillende organen. Als er een disbalans in het lichaam of in de chakra is, kan dit opgelost worden om vanuit de voeten de chakra’s te masseren, zodat het lichaam door het zelf helend vermogen, weer een nieuw balans kan vinden. De meeste chakra’s zijn verbonden met het zenuwstelsel en de hormonen.  Door de massage komt er een balans in alle energie wielen wat een uitwerking heeft op het hele lichaam, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

In de aura, het veld om een mens heen, zijn verschillende lagen die ook meegenomen worden in de massage. Zo is er een spirituele laag, een mentale laag, een emotionele laag en een fysieke etherische laag. Door te behandelen in de aura ontstaat er een gezonde aura laag om de mens heen die zorgt voor: goede lichamelijke / geestelijke conditie, grote levenskracht, geaard zijn en een natuurlijke bescherming.

Tijdens deze massage word er soms ook gekozen om te werken met edelstenen. De edelsteen wordt zelf uitgekozen door jou. Deze massage is zeer geschikt voor mensen die hoog gevoelig zijn.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. U krijgt voor de massage een voetenbadje en een drankje.

Heeft u interesse in deze massage en wilt u een afspraak maken dan zie ik u graag in de praktijk van Love Your Feet.

Back To Top