skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Chalet het roodborstje is een volledig nieuw in 2020 aangeschaft 4-persoons Arcabo chalet met luxe lessenaarsdak en CV. Met een afmeting van 11 bij 4 meter lekker ruim en goed geïsoleerd. De kavel is erg ruim en privé. Ons roodborstje is bijna gelijkvloers met het grasveld geplaatst, er is enkel een klein opstapje nodig om binnen te komen. Het Chalet is stijlvol ingericht met alleen massief houten meubels en heeft twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Elke slaapkamer heeft een ruime kast voor uw kleding. In de keuken vindt u ook ruime een vaatwasser en 4-pitsgasstel en verder alles wat u nodig hebt om een lekkere maaltijd voor te bereiden die u aan de eiken tafel kan nuttigen. De badkamer met Douche, mengkraan, toilet en moderne wastafel is verder helemaal compleet. In de woonkamer staat een twee-zit bankstel en een heerlijke lounge-stoel met een voetenbankje. De hoekkast met LG smart tv is vanuit de zithoek goed te zien. Via de ruime schuifpui in de woonkamer heeft u uitzicht op de oude kerktoren van Haamstede, zo dicht zit u bij het centrum! Buiten is een ruim terras met een heerlijke apple bee Lounge set waar u heerlijk in kunt wegdommelen. Uw ontbijtje eet u natuurlijk in het zonnetje aan de tuinset! Hieronder vindt u een slide-show met enkele foto’s en de reserveringskosten per week.

Let op: Wij beheren dit chalet, maar het is geplaatst op Camping Weideveld, de mini-camping schuin tegenover de straat. Voor de website http://www.campingweideveld.nl Reserveringen gaan gewoon via Camping Dapperhof. info@campingdapperhof.nl of via Tel. 0111-651608

Chalet het Roodborstje is nog vrij in het weekend van 27-8 tot 30-8 maar verder volgeboekt tot 11-10-2021. Bel voor beschikbaarheid na deze datum.

 

Back To Top