skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

Gezicht en voetreflex massage:

Tijdens deze massage zal er een massage gegeven worden aan het gezicht en de voeten. Deze combinatie zorgt er voor dat het hele lichaam en de geest kan ontspannen. Je kan kiezen uit vier verschillende gezichtsmassages:

 

  • Japanse gezichtsmassage,

Deze vorm van massage wordt al sinds 1447 toegepast in Japan, via een Japanse techniek. Het betekent letterlijk “het traditionele pad van schoonheid”. Deze massage verjongt de gezichtshuid door gebruik van meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage. Door zachte druk uit te oefenen op verschillende meridianen/energiebanen en tegelijk het gezicht te masseren, verbetert de doorstroming van de “KI”. en dat geeft het effect van een lifting.

 

  • Bindweefsel gezichtsmassage

Deze vorm van massage werkt anti-aging, lifting en detoxing. Het is een zeer effectieve methode voor het verbeteren van de conditie van de huid waardoor deze stralend, strak en rimpel vrij wordt en blijft. De massage werkt voor de verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid.

 

  • Guasha gezichtsmassage

Guasha betekend: strijken (Gua) van de huid waarbij rode plekken (de sha) als gevolg van gestagneerde energie zichtbaar en losgelaten kan worden. Dit strijken gebeurd met een jadesteen. De zachte en ontspannende massage aan het gezicht zorgt voor een energie doorstroming en bloed-en lymfecirculatie. Daarnaast zorgt het voor een betere collageen-productie en verwijdert het afvalstoffen. Je geeft je huid een gezonde kleur en verstevigd het bindweefsel wat zorgt voor een jongere en frissere uitstraling.

 

Om de behandeling af te sluiten zal er na de gezichtsmassage een rustige en ontspannende massage aan de voeten gegeven worden.

De massage duurt ongeveer 60 minuten waarbij je een voetenbadje krijgt, daarna de massage aan het hoofd en de voeten.

Heb je interesse in deze massage en/of wil je een afspraak maken dan zie ik je graag in de praktijk van Love Your Feet.

Back To Top