skip to Main Content
0111-651608 info@campingdapperhof.nl

De Beauty voetreflex massage:

Bij Love Your Feet kan je terecht voor een beauty voetreflex massage.

Een ontspannen mens heeft een prettige rustige mooie uitstraling. Ontspanning is een voorwaarde voor een fijne gezondheid en is de basis van schoonheid. De massage is er op gericht om spanning in de spieren los te laten, rust te creëren in het hoofd en de doorbloeding en energiedoorstroming in het hele lichaam te optimaliseren, waardoor de schoonheid als vanzelf van binnenuit naar buiten ontstaat.

Wanneer je langdurig last hebt van stress heeft dit een effect op de huid. De hoeveelheid collogeen, wat aangemaakt wordt door fibroblasten daalt. Het gevolg is dat de huid dunner en minder soepel wordt en er meer lijntjes en rimpels in het gezicht verschijnen.

In de beauty reflex massage wordt er gebruik gemaakt van Chinese hamertjes met een soft top. Het voordeel van het gebruik van de hamertjes is dat de spieren gemakkelijk los worden gemaakt. Op de onderbenen lopen de twee meridianen (energiebanen) van de milt en maag die tijdens de beauty massage gemasseerd worden. Als deze organen goed functioneren zal de spijsvertering en dus de opname van voedingsstoffen goed verlopen. Een goed werkende milt en  maag heeft een positief en optrekkend effect op de huid.

Uiteraard wordt er in de beauty reflex massage ook uitgebreid aandacht gegeven aan de voeten. De voeten worden via verschillende massage technieken behandeld, zoals met ontspanningsgrepen, grepen om de huid te optimaliseren en afsluitende grepen.

De massage duurt ongeveer 60 minuten. U krijgt voor de massage een voetenbadje. Na de massage krijgt u een drankje.

Heeft u interesse in deze massage en wilt u een afspraak maken dan zie ik u graag in de praktijk van Love Your Feet.

Back To Top